Hjertelig velkommen til praksis

Ved lægeskift modtager vi ikke automatisk journal fra din tidligere læge, idet dette kræver din accept.

Nytilmeldte patienter bedes derfor kontakte deres tidligere læge og få vedkommende til at tilsende os tidligere journaloplysninger. Meget gerne inden den første konsultation. Så har vi styr på medicin, evt. allergi og andre vigtige oplysninger.

Vi anbefaler nye patienter at downloade App’en: “Min Læge” og blive oprettet i vores E-portal/selvbetjeningsmodul. Hvis I er flere familiemedlemmer tilmeldt praksis, er det vigtigt, at I hver især oprettes i selvbetjeningsmodulet.

Brugeroprettelse

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med MitId” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mailadresse, da vi bruger denne mailadresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses-skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mailadresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen.  Herefter vil et nyt vindue åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge, om du vil:

  • Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

eller

  • Logge ind med MitId

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et MitID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.