Fra menuknappen “Selvbetjening” ovenfor kan du bestille tider, forny dine recepter og modtage prøvesvar. Du kan også sende korte spørgsmål til lægerne og læse svar på disse. Såfremt du ønsker svar på prøver og undersøgelser elektronisk, skal du blot fortælle dette når du er til undersøgelsen.

For at anvende elektronisk kommunikation, skal du oprette dig som bruger via menuknappen “Selvbetjening” ovenfor.

E-mailkonsultation

E-mailkonsultation er en god form for kommunikation, når det drejer sig om enkle problemstillinger eller prøvesvar og opfølgninger. Spørgsmålet stiles til den læge, du ønsker svar hos. For at sikre dig et hurtigt svar, kan det ske, at du får svar fra en anden af klinikkens ansatte.  

Du kan ikke spørge om akutte problemstillinger, idet svartiden kan være op til 5 hverdage – omend vi bestræber os på at svare hurtigst muligt. 

Vær opmærksom på, at du får svar på den E-mailadresse, som du sender din forespørgsel fra.  

E-receptfornyelse

Medicinen  kan først påregnes bragt ud til håndkøbsudsalgene næste dag. Det er muligt at få medicinen bragt til hjemmet mod gebyr.

E-tidsbestilling
(må ikke benyttes i tilfælde af symptomer som feber, hoste, ondt i halsen mv, der kan skyldes Covid19)

Aftalen er først gældende, når du har modtaget en E-mail med bekræftelse. Husk derfor at tømme din E-mail dagligt, når du har bestilt en tid via hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du får svar på den E-mailadresse, som du sender din forespørgsel fra.

Der kan ikke bestilles tid til akutte problemstillinger via E-mail, – det skal gøres telefonisk på telefon 46 35 40 80.