CORONAVACCINE: Alle vil blive inviteret automatisk via e-boks – i den rækkefølge som sygdomsstatus og alder berettiger til jfr. Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Undgå venligst at ringe til klinikken vedr. dette, da vi ikke er involveret på nuværende tidspunkt. Telefonlinjen bedes holdt fri til vores syge patienter.

CORONATEST kan du selv bestille tid til på coronaprover.dk, hvis du har milde symptomer. Kun hvis du har mere alvorlige symptomer og har brug for at tale med en læge, skal du ringe til os. Hvis du er nær kontakt skal du ringe til smitteopsporingen på 70 20 02 33.
Hvis du har symptomer skal du isolere dig til du kender resultatet på testen.

Hvis du har symptomer, der kan skyldes CORONAVIRUS, som f.eks. feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed mv, må du IKKE MØDE i praksis, men skal ringe i stedet.

På grund af risiko for smitte med coronavirus, må du ikke møde op i praksis uden MUNDBIND og uden en konkret aftale.  Flest mulige konsultationer klares via e-konsultation, telefon eller video. Vi får rigtig mange telefonopkald, og der er lang ventetid i telefonen, så skriv gerne til os via selvbetjeningen, hvis muligt.

Vi får rigtig mange telefonopkald, og der er lang ventetid i telefonen, så skriv gerne til os via selvbetjeningen, hvis overhovedet muligt.

Hvis du har generelle spørgsmål om Corona virus, kan du ringe til myndighedernes Corona-hotline på 70 20 02 33 eller læse på hjemmesiden coronasmitte.dk