CORONAVACCINE: Alle vil blive inviteret automatisk via e-boks – i den rækkefølge som sygdomsstatus og alder berettiger til jfr. Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Undgå venligst at ringe til klinikken vedr. dette. Telefonlinjen bedes holdt fri til de af vores patienter, der har brug for lægehjælp.

CORONATEST kan du selv bestille tid til på coronaprover.dk, hvis du har milde symptomer. Kun hvis du har mere alvorlige symptomer og har brug for at tale med en læge, skal du ringe til os. Hvis du er nær kontakt skal du ringe til smitteopsporingen på 70 20 02 33.
Hvis du har symptomer skal du isolere dig til du kender resultatet på testen.

Hvis du har symptomer, der kan skyldes CORONAVIRUS, som f.eks. feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed mv, må du IKKE MØDE i praksis, men skal ringe i stedet.

På grund af risiko for smitte med coronavirus, må du ikke møde op i praksis uden MUNDBIND og uden en konkret aftale. Vi får rigtig mange telefonopkald, og der er lang ventetid i telefonen, så skriv gerne til os via selvbetjeningen, hvis muligt.

”Hvornår skal du vaccineres mod COVID-19?

Alle får tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19 – senest i løbet af sommeren. For at fordele vaccinedoserne har Sundhedsstyrelsen lavet forskellige målgrupper og en rækkefølge: Målgrupper for vaccination

Lige nu vaccineres gruppe 5, der er udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19. Langt de fleste i denne gruppe vil ifølge Sundhedsstyrelsen have et forløb på sygehuset, og vil blive indkaldt til vaccination via sygehuset. Ganske få patienter tilhører ifølge Sundhedsstyrelsen denne gruppe UDEN at have et forløb på sygehus. I disse tilfælde er det den praktiserende læge, der vurderer, hvilke af patienterne der tilhører denne gruppe.

Som patient eller pårørende skal du ikke gøre noget.

Vi finder vores patienter dels ud fra vores kendskab til vores sygeste patienter, dels ud fra de registreringer vi har omkring bl.a. medicin og diagnoser. Du behøver ikke henvende dig til klinikken for at gøre opmærksom på din sygdom. Vi kontakter de få patienter direkte for at informere om tilbuddet om vaccination.

Vi har stor forståelse for, at mange af vores patienter er bekymrede for at få COVID-19, og ønsker, at vi henviser dem til tidlig vaccination. Men vi håber også på jeres forståelse for, at vi som læger er forpligtede til at følge Sundhedsstyrelsens udmeldinger og prioritere i henhold til deres retningslinjer.