På grund af risiko for smitte med CORONAVIRUS, må du IKKE møde op i praksis uden en konkret aftale.  Flest mulige konsultationer klares via e-konsultation, telefon eller video.

Hvis du har brug for lægehjælp og har symptomer, der kan skyldes coronavirus, – feber, vejrtrækningsbesvær, hoste, ondt i halsen, muskelømhed eller hovedpine – skal du ringe til os. Hvis du har symptomer, kan vi henvise dig til test. Såfremt du ønsker en test uden at have symptomer, foregår testen i et andet regi, og du behøver ikke henvisning. 

Hvis du har symptomer skal du isolere dig til du kender resultatet på testen.

Du skal selv bestille tid til test på www.coronaproever.dk. Du modtager svar på testen på sundhed.dk. Ved tvivlsspørgsmål, kan du kontakte os. 

Vi får rigtig mange telefonopkald, og der er lang ventetid i telefonen, så skriv gerne til os via selvbetjeningen, hvis overhovedet muligt.

Tilbud om gratis VACCINATION MOD PNEUMOKOKSYGDOM til alle, der er fyldt 65 år eller derover, børn med udvalgte kroniske sygdomme og andre borgere, som er i særlig risiko. Kontakt klinikken elektronisk eller telefonisk, så kan vi booke en tid.

Hvis du har generelle spørgsmål om Corona virus, kan du ringe til myndighedernes Corona-hotline på 70 20 02 33 eller læse på hjemmesiden coronasmitte.dk