Alle patienter med symptomer på infektion i luftveje (fx forkølelse, hoste, ondt i halsen, vejrtrækningsbesvær, feber, muskelømhed mv) anbefales at bruge MUNDBIND i venteværelset for at forebygge smittespredning med covid-19 og andre luftvejssygdomme. Alle patienter anbefales at bruge HÅNDSPRIT ved indgangen.

Hvis du er i særlig risiko for alvorlig covid-19 sygdom, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du får foretaget en pcr-test. Du kan bestille tid til test på coronaprover.dk. Hvis du har symptomer, skal du isolere dig til du kender resultatet på testen. Hvis du har en positiv covid-test anbefales det, at du isolerer dig hjemme til du er rask.

Vedrørende covid-19 booster-vaccination: Sundhedsstyrelsen har defineret en snæver gruppe af patienter i særlig risiko for alvorligt forløb med covid-19, som kan tilbydes booster vaccination, før man går i gang med revaccination af alle over 50 år fra midt i september. Hvis du mener, du hører til den gruppe, og du ikke har et forløb på sygehus, hvor du bliver henvist fra, så skriv til en af vores sygeplejersker (Hanne, Anna eller Pia) eller ring til praksis, så vender vi tilbage til dig.